Ako môžem pripojiť reproduktory počítača?

Pôvodný obsah: computerhope.com
Ak máte problémy s pripojením reproduktorov alebo slúchadiel k počítaču, vyskúšajte nasledujúce kroky.

Pripojenie reproduktorov alebo slúchadiel do 3,5 mm mini konektora

Na väčšine prenosných reproduktorov je pravý kanálový reproduktor hlavným reproduktorom s gombíkom na meranie hlasitosti a zvyčajne má dva alebo viac káblov, ktoré vychádzajú z chrbta. Jeden z týchto vodičov by mal byť pripojený k ľavému reproduktoru a druhý by mal mať 3,5 mm mini konektor, ktorý sa pripája k výstupnému zvukovému konektoru vášho počítača. Ak vaše reproduktory vyžadujú zdroj napájania na zväčšenie zvuku, mali by ste mať aj napájací kábel. Tento kábel musí byť pripojený k zásuvke v stene alebo k výstupu na ochranu proti prepätiu.

V zadnej časti počítača pripojte minikonektor k audio výstupu na úrovni linky. Tento port je zvyčajne zafarbený v zelenej farbe, ako na obrázku vpravo.

USB reproduktory alebo slúchadlá

Ak chcete pripojiť súbor USB reproduktorov alebo slúchadiel, vložte konektor USB zariadenia do jedného z otvorených portov USB počítača (ako na obrázku vpravo). Zariadenie by malo automaticky rozpoznať počítač. Ďalšie informácie nájdete v používateľskej príručke pre vaše zariadenie.

Používatelia prenosných počítačov

Ak chcete pripojiť reproduktory k prenosnému počítaču bez výstupného zvuku, pripojte mini konektor do portu slúchadiel.

Reproduktory so subwooferom

Ak máte reproduktory subwoofer, pravý reproduktor sa zapojí do subwoofera. Uistite sa, že váš subwoofer je tiež zapnutý, ak má vypínač na zadnej strane.

Môžem zapojiť reproduktory do bežiaceho počítača?

Áno. Je dobré zapnúť a odpojiť reproduktory, keď je počítač zapnutý a zapnutý. Väčšina operačných systémov dnes tiež zobrazuje pop-up upozornenie, keď sú reproduktory zapojené do počítača a odpojené.

Otestujte reproduktory

Po pripojení reproduktorov nastavte hlasitosť, aby ste sa uistili, že nie je príliš hlasný ani tichý, nastavením gombíka hlasitosti. Otvorte zvuk alebo video súbor, vložte audio CD alebo navštívte stránky, ako je YouTube, aby ste otestovali reproduktory a uistite sa, že pracujú.

Pridaj komentár